consulting

Als gecertificeerd management consultant helpt Henk bedrijven hun prestaties te verbeteren en te laten groeien door problemen op te lossen en nieuwe en betere manieren te vinden om dingen anders te doen. Hij werkt samen met de managementteams hun strategiën te verhelderen en ze succesvol uit te voeren.

 

Hij geeft zijn klanten inzicht in hun eigen gedrag en hoe ze dit kunnen veranderen om effectief leiding te geven aan de veranderingen in de organisatie. Hij helpt hen bij het ontwikkelen en implementeren van talent- en leiderschapstransformatieprogramma's en verduidelijkt de impact van organisatieverandering op de organisaties en de verschillende rollen.

 

Henk werkt aan balans tussen de harde kant en de zachte kant van organisaties. Hard staat voor structuur en doelstellingen. Zacht staat voor het gedrag dat de verandering beïnvloedt en gaat over emotie, ontwikkeling en communicatie. De wisselwerking tussen beiden versterkt het potentieel en vermogen om huidige en toekomstige uitdagingen te kunnen realiseren.

Terp van Hellouw

Welkom in ons nieuw centrum